Victoria Sevillà veïna de Quart aspirant a guanyar el premi a la Promesa de la cuina valenciana 2018

0
1376

Són els cuiners del demà; cinc jóvens amb talent que amenacen amb trontollar les jerarquies de la cuina valenciana. Es presentaran en societat en la gala de presentació de la tercera edició de la guia 55 millors restaurants de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà el pròxim 26 de novembre.

Alguns són extremadament jóvens, uns altres no tant, però tots s’estan enfrontant als seus primers passos com a cuiners independents. El jurat dels 55 millors restaurants els ha assenyalat com als cuiners amb més futur de la Comunitat Valenciana. Un d’ells eixirà de la gala amb el premi Promesa de la cuina valenciana 2018.

Victoria Sevillà és la més jove de tots. Amb tan sols 26 anys ja compta amb un restaurant propi en el qual practica una cuina que beu encara massa dels seus mestres, però que executa amb una perfecció que algun d’ells envejaria. És exigent amb els acabats, honesta amb el producte i sap treballar dur perquè les elaboracions tinguen el nivell que ella vol. A més a més, és constant i sensata.

Solament un d’ells guanyarà el premi a la Promesa de la cuina valenciana 2018, però tots han d’estar en la nostra llista de visites pendents. Tenen molt a dir i ara és el moment de conéixer-los, quan encara conserven la frescor de qui té encara tots els somnis per complir.

ENTREVISTA A VICTORIA SEVILLÀ I FOTOS DEL RESTAURANT ARRALS

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí