Vicent Pla, professor de l’IES de la Vall de Segó, a Anglaterra amb el plurilingüe

0
2600
 Finestra-Rey Si escolteu l’entrevista estareu mès al corrent de lo que va fer Vicent Pla

Anar a l’institut, sempre és per aprendre. Els alumnes, tots adolescents. Potser, que molta gent, no es percate que l’edat per aprendre, no importa. Només pel fet d’entrar en un centre educatiu, sempre pots aprendre.

En poc temps he anat unes tres o quatre vegades a l’IES de la Vall de Segó. He de dir, que em sent un afortunat, he sigut ben acollit, i amb la invitació per a seguir assistint. No a les classes, per descomptat, la meua edat no m’ho permet. Però sí, a entrevistar a alumnes i professors, són una font d’aigua fresca i rica. Cadascun ensenya la seua època real del temps que estem. L’exterior està ple de fum, aquest, no ens deixa vore amb claredat el món real. Estic aprenent molt.

Cal saber que, fa tres anys, l’IES de la Vall de Segó, es va acollir a la línia d’ensenyament plurilingüe. Açò vol dir que els professors, siga el que siga la seua especialitat, han de preparar-se per a realitzar les seues classes en anglès.

En aquesta ocasió entrevistat a Vicent Pla, professor de geografia i història, i cap d’estudis, de l’IES de la Vall de Segó.

Vicent, lluny d’aprofitar les seues vacances, el dia 1 d’agost, agafa la seua maleta i s’en va, 15 dies, a Anglaterra per a formar-se amb ensenyaments pràctics, sempre amb l’anglès present. Cal destacar que els cursos que es realitzen a Espanya, sempre són teòrics i no pràctics.

Es va anar a un centre privat que treballa sota uns convenis amb la Unió Europea, la qual, subvenciona la matrícula de cada professor assistent.

Els professors assistents per a formar-se eren: alemanys, suïssos, austríacs,… tots amb l’idioma alemany, a excepció de Vicent Pla, l’únic professor espanyol.

El curs va ser intens i sense perdre un segon, potser perque estaben els suïssos.

Els alumnes de l’IES de la Vall de Segó, arreplegaran tots els nous coneixements que, dia a dia, els seus professors els sembren en els seus ensenyaments.

Si escolteu l’entrevista estareu mès al corrent de lo que va fer Vicent.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí