Foro “Espai de Lliure Pensament Polític de la Vall de Segó” – Faura

0
1572

Finestra-Rey

Estem en uns temps revolicats a nivell polític, igual a Espanya que en altres parts del món.

Per la comoditat dels grans partits recolzats pel gran capital, per l’abundant corrupció política, per l’autoritarisme disfressat de democràcia, per que els ciutadans ja no es creuen gens dels polítics o, per altres causes més, el ciutadà s’està revelant davant tal panorama. Per tot açò i per moltes coses més, pot ser que hàgem de reflexionar el perquè del daltabaix polític.

Però, el realment complicat és entendre les diverses adreces que estan prenent aquestes revelacions. Apareixen moviments extremistes, radicals i populistes que diuen el que els ciutadans desencantats volen escoltar.

El “Espai de Lliure Pensament Polític de la Vall de Segó”, és un projecte que pretén oferir espais a la nostra ciutadania on poder escoltar, pensar i opinar sobre diferents temes polítics d’interès general d’actualitat. El projecte ha sigut una iniciativa de Salva García Ureña, veí de Faura.

El seu objectiu fonamental és, abans de res, mobilitzar als ciutadans i conscienciar en matèria de participació ciutadana així com, enriquir la vida política dels municipis, el diàleg, la diversitat i la pluralitat que requereix el pensament.

ENTREVISTA A SALVA GARCÍA

Si algú vol posar-se en contacte amb Salva García, per a suggerir-li un tema per a tractar en el «Espai de Lliure Pensament Polític de la Vall de Segó», o qualsevol altra cosa, ho pot fer mitjançant el següent correu: espaidellliurepensamentpolitic@gmail.com

 

be7ce885-0303-4a27-bb96-35e7aa8e6190

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí