A una setmana està el president del CF Faura de plorar com una magdalena, aconseguir una fita històrica del club, tres equips campions

0
657

A una setmana està el CF Faura d’aconseguir una fita històrica, dos equips ja l’han aconseguit, el tercer pot ser la pròxima jornada. L’equip femení ha guanyat la seua lliga i ascendeix a primera regional. Els juvenils guanyen tres lligues consecutives i ascendeixen a primera preferent. I, la setmana vinent, el masculí amateur pot aconseguir el campionat i pujar a primera regional.

La tertúlia El Corner, ha estat d’enhorabona per haver entrevistat a Orlando Ayala, representant de la junta directiva de l’Atlètic Quart. En ella, s’ha fet un xicotet repàs als últims esdeveniments de l’equip i dels dos importants partits que els queda de la lliga per a aconseguir l’objectiu que tots desitgem.

L’Almenara ha guanyat el seu últim partit de lliga en la Corona amb berenar de comiat per a aficionats i jugadors. Ressaltar que Adrián Esbrí, entrenador, deixarà l’equip en finalitzar la lliga.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí