Aguas de Valencia ja gestiona l’aigua potable i el clavegueram de Benifairó

0
420

Hui dijous, d’11 a 13 hores, obri l’oficina d’atenció al públic, ubicada a l’Ajuntament

L’empresa Aguas de Valencia ja gestiona el proveïment d’aigua potable i el clavegueram del Benifairó de les Valls. Aquesta empresa va presentar la millor oferta per a fer-se càrrec de la gestió d’aquest servei i el passat mes d’octubre es va formalitzar el contracte entre Aguas de Valencia i l’Ajuntament del municipi. D’aquesta manera, durant els propers 20 anys, una empresa especialitzada, amb els recursos tècnics, econòmics i humans necessaris gestionarà aquest servei essencial.

“Tant en termes econòmics com en termes mediambientals i de qualitat de serveis als ciutadans, la millor opció és que la gestió de l’aigua la porte a terme una empresa especialitzada”, explica l’alcalde, Toni Sanfrancisco.

Cal recordar que el contracte d’adjudicació establix que Aguas de Valencia no podrà incrementar el preu del rebut de l’aigua durant els 20 anys que dura la concessió. Així mateix, abonarà a l’Ajuntament un cànon de 128.225,68 euros, equivalent al deute de Benifairó amb el Consorci de Metre Cúbic, i invertirà durant els tres primers anys de la concessió més de 250.000 euros en diverses obres de millora de la xarxa de proveïment d’aigua potable. “En primer lloc, es repararan tots els desperfectes i fuites que pateix la xarxa actualment i que provoquen que un 60 per cent de l’aigua potable es perda. D’altra banda, es realitzaran les actuacions necessàries perquè l’aigua arribe amb la pressió òptima a tots els habitatges del municipi. També es dividirà en sectors tota la xarxa, per a detectar les fuites amb major rapidesa, així com també es renovaran els comptadors que siguen necessaris, amb la finalitat d’ajustar al màxim possible els cobraments”, explica el primer edil.

El passat mes d’octubre es van produir les primeres reunions de treball entre l’alcalde i el delegat d’Aguas de València, Fernando González. De fet, l’empresa adjudicatària ja ha realitzat les primeres reparacions en la xarxa i demà dijous, dia 26 de novembre, obri l’oficina d’atenció al públic. Aquesta oficina, ubicada en l’Ajuntament, atendrà als usuaris tots els dijous d’11 a 13 hores. Així mateix, Aguas de Valencia posa al servei dels usuaris els telèfons d’atenció 962621444 i 963860606, de 8 a 20 hores de dilluns a divendres. Així mateix, també existix un telèfon d’emergències que funciona les 24 hores, el 963860638. Cal recordar que els usuaris també poden fer gestions de forma presencial en qualsevol de les oficines que té Aguas de Valencia en municipis com Faura, Gilet, Sagunt o València, entre altres.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí