Antonio Mangas, veí de Faura «Una dona major em diu que jo no hauria d’estar vivint ahí, el problema és meu, perquè estàs vivint en Chernobyl per que tu vols»

0
1190

Antonio Mangas, veí de Faura i representant de la Plataforma Faura sense cables: «Una dona major em diu que jo no hauria d’estar vivint ahí, el problema és meu, perquè estàs vivint en Chernobyl per que tu vols». Aqueixa va ser la meua sorpresa, m’he ficat en un poble que està dividit en dues parts, la part bona del poble i després la part que està com si fora desplaçat del poble. Per què, perquè hi ha unes línies d’alta tensió que ens esta dividint el poble.

Dilluns que ve, dia 24 de juny, se celebra el dia Internacional contra la contaminació electromagnètica. La Plataforma Faura sense cables, celebrarà a les 18’30 hores, en el pàrquing situat en l’av. Ronda Diputació, junt a la rotonda de l’entrada a Faura, una xicoteta festa amb picoteg inclòs.

A continuació entrevista realitzada a Salva García, president de l’Associació de Veïns de Faura i membre de la Plataforma i a Antonio Mangas, representant de la Plataforma.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí