Benifairó atorgarà 2.400 euros en premis per a fomentar l’ús del valencià al comerç local

0
300

L’Ajuntament premiarà l’ús del valencià en les xarxes socials, retolació, cartes de preus i etiquetatge i en la documentació administrativa dels negocis de proximitat

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls, amb la col.laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, ha posat en marxa la segona edició dels premis a l’ús del valencià al comerç local. Tal com exposa el regidor de Política Lingüística, Lluís Lairón, “després dels bons resultat de la primera edició, donem continuïtat a aquesta interessant campanya, que té un doble objectiu: per una banda fomentem l’ús i la normalització de la nostra llengua i, per altra banda, donem una ajuda als nostres negocis de proximitat, que són creadors de riquesa i ocupació, a banda d’oferir un servei imprescindible per al nostre municipi”.

Aquesta iniciativa concedirà un total de 2.400 euros en premis, estructurats en quatre modalitats: ús del valencià en les xarxes socials, retolació, cartes de preus i etiquetatge i documentació administrativa. En cadascuna d’aquestes modalitats l’Ajuntament concedirà tres premis, de 300, 200 i 100 euros cadascun. Per a atorgar aquestos premis, el jurat tindrà en compte l’ús correcte del valencià, el volum del material que comporte l’ús del valencià escrit, el període de temps que promou l’ús del valencià al poble i les actituds positives respecte a la potenciació del valencià en l’àmbit comercial municipal, entre altres. Els negocis de proximitat que estiguen interessat en adherir-se a aquesta campanya ja poden descarregar la sol·licitud a la pàgina web municipal i presentar-la mitjançant instància general a la seu electrònica fins al 29 de setembre.

“El lliurament de premis tindrà lloc el dia 9 d’octubre, coincidint amb la programació d’actes que estem organitzant des de l’Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia dels Valencians i Valencianes”, conclou el regidor de Política Lingüística de l’Ajuntament de Benifairó, Lluís Lairón.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí