Benifairó contracta sis treballadors amb l’ajuda de diverses subvencions

0
545

Tres ajudes de la Generalitat, per un import total de 70.000 euros, han possibilitat aquestes contractacions temporals

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha contractat de forma temporal a un total de sis persones aturades, gràcies a tres ajudes de la Generalitat Valenciana a través de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Per una banda, el passat estiu es varen incorporar un total de quatre joves del municipi, menors de 30 anys, gràcies a dues ajudes de la Generalitat Valenciana, incloses al programa Avalem Joves Plus. Aquestes ajudes estan cofinançades per la Unió Europea, mitjançant el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu per al periode 2014-2020. Aquestes subvencions, per un import total de 52.715,66 euros, han permés la contractació d’aquestos quatre joves durant un periode d’un any, a través d’un contracte en pràctiques o per obra i servei. Respecte a les funcions, dos d’aquestos treballadors porten a terme tasques de neteja i manteniment d’espais i instal.lacions municipals. Un dels joves contractats realitza tasques administratives en les oficines municipals, mentre que l’altre dels joves empleats realitza tasques d’atenció als alumnes dels serveis de Berenador i l’Escoleta Matinera, així como l’organització de cursos per a majors i diverses tasques relacionades amb l’ensenyament.

Tal i com exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco “aquestes ajudes són molt positives, ja que possibiliten que quatre joves del municipi puguen tindre una primera experiència laboral que segur els serà molt útil de cara al futur. Esperem seguir rebent estes ajudes durant els propers anys, amb la finalitat de que la major part possible dels joves de Benifairó que busquen una primera feina puguen beneficiar-se d’aquestos contractes”.

Per altra banda, el passat mes d’octubre també es varen incorporar a l’Ajuntament dos nous treballadors, gràcies a una ajuda de 17.000 euros també concedida per Labora, dins del programa EMCORP de foment de l’ocupació. Aquestos treballadors duen a terme tasques de neteja i manteniment de diversos edificis i espais públics municipals i treballaran per a l’Ajuntament durant un periode aproximat de sis mesos.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here