Benifairó de les Valls acull la presentació de l’Associació El Camí del País Valencià

0
576

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benifairó, s’ha presentat l’associació cívica El Camí, entitat d’àmbit valencià sense ànim de lucre, que té com a objectius la promoció, la dinamització, senyalització de la ruta cultural El Camí en el seu recorregut pel País Valencià.

L’acte ha tingut el suport entre d’altres de l’alcalde de la localitat, Toni Sanfrancisco, i la regidora de Cultura, Adela Alba, així com de representants d’altres associacions comarcals a la casa Sánchez Coello. Per la seua banda, Ramon Martí, president de El Camí, explicava que “no som un grup excursionista ja que el projecte vol donar a conèixer la literatura, gastronomia, natura, patrimoni humà i etnològic de la nostra cultura en els recorreguts culturals per tots els pobles valencians pels que passen aquestes rutes a peu”. 

La vocació de l’associació, exposava Martí en el sopar posterior de pa i porta, és la  d’un projecte que “va cosint pobles i enllaçant persones de totes les comarques i illes de parla catalana al seu pas per les sendes dissenyades al País Valencià”.

ADELA ALBA ALBIOL

  • Regidora de Cultura i Participació ciutadana
  • Ajuntament de Benifairó de les Valls

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí