“Benifairó de les Valls, més teu, més nostre”, posa en marxa una nova edició dels Pressupostos Participatius

0
259

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls posa en marxa una nova edició dels Pressupostos Participatius

– La ciutadania podrà decidir a quins projectes invertir 50.000 euros d’inversió pública
– La fase de presentació de propostes està disponible del 18 d’octubre fins al 5 de novembre

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls posa a la ciutadania al centre de les decisions municipals i inicia l’edició dels Pressupostos Participatius 2023. El projecte comença el 18 d’octubre amb la fase de presentació de propostes, on les persones majors de 14 anys (empadronades o no al municipi), les entitats i les associacions podran plantejar les seues iniciatives.

La participació en els Pressupostos Participatius 2023 és accessible tant en línia com de forma presencial. Per a presentar propostes, els interessats poden visitar el portal web ww.benifairovallsparticipa.com o acudir personalment a les instal·lacions de l’Ajuntament durant l’horari d’oficina.

El dia 5 de novembre, en acabar la presentació de propostes, tindrà lloc un estudi de viabilitat per a constituir la següent fase de votació. Per ara, és important tindre en compte que les propostes presentades no han de superar els 15.000 euros de pressupost per a ser considerades en la pròxima fase de votació.

Baix el lema “Benifairó de les Valls, més teu, més nostre”, l’Ajuntament ha convidat als veïns i veïnes a formar part d’aquests Pressupostos Participatius, per seguir modelant un any més un poble en línia amb els interessos de la ciutadania.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí