BENIFAIRÓ DE LES VALLS PREPARA UN 9 D’OCTUBRE PARTICIPATIU

0
326

Com tots els anys Benifairó de les Valls prepara la diada del 9 d’Octubre amb un cap de setmana replet d’actes culturals.

La novetat d’aquest any és que l’acte institucional que té com a costum fer-se a la plaça 9 d’Octubre, a les 11’30 hores, amb una ofrena floral, estarà obert a totes les associacions locals. A més a més, els xiquets i xiquetes del CEIP l’Ermita ballaràn el Ball de Nanos o Cabuts i, com els darreres anys, es repartiran els premis RIF 2023 i a l’Ús del Valencià en el comerç.

“Serà un 9 d’Octubre marcat per la participació ciutadana on, gràcies a la Diputació de València, al Gremi Artesà d’Artistes Fallers i a Vicent Sancho Fort, artista faller, es plantarà a la Plaça de l’Església, el dia 6 d’octubre, la falla Beni “Fill de”, que es cremarà el dia 8 a les 20h.” explicava Adela Alba, regidora de Cultura i Participació ciutadana.

La falla anirà acompanyada el dissabte d’activitats i jocs per als més menuts del poble, organitzats per l’Espai Jove de la Mancomunitat, i amb una xocolatà. I finalitzarà diumenge amb la cremà però abans tindrem un joc participatiu “Tica i el tresor valencià” i l’actuació de Joan Valls.

Finalment, del dia 4 al 8 d’octubre pel matí s’exposaran en la Casa de Cultura els cabuts realitzats pel CEIP l’Ermita i l’Espai Jove de la Mancomunitat.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí