Les obres del nou Consultori Mèdic de Benifairó de Les Valls estan a punt de finalitzar

0
414

El nou Consultori Mèdic tindrà una superfície de 240 m2 amb una inversió de quasi 360.000 euros  

Les obres de construcció del nou Consultori Mèdic de Benifairó estan pràcticament finalitzades. Tal i com explica l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco, “només està pendent el remat de les últimes actuacions, així com l’equipament del nou Consultori amb el mobiliari i els equips informàtics necessaris. Al llarg dels últims dies s’està duent a terme la instal.lació del cablejat i les connexions necessàries i pensem que al llarg del mes maig el nou centre sanitari podrà obrir les portes”.

Per tant, l’entrada en funcionament d’aquesta nova infraestructura sanitària és imminent i donarà resposta a una important petició tant dels veïns i veïnes de Benifairó com de l’Ajuntament del municipi. En aquest sentit, “estem molt satisfets d’haver aconseguit que la Conselleria de Sanitat haja dut a terme i finançat les obres de construcció del Consultori, que han suposat una inversió de 359.987,10 euros. Una volta estiga en funcionament el nou edifici suposarà un abans i un després per a l’atenció sanitària al nostre municipi”, exposa Toni Sanfrancisco.

Cal recordar que el nou Consultori de Benifairó compta amb un total de cinc consultes d’al voltant de 20 m2 cadascuna, dues sales d’espera, vestíbul, recepció, un pati i cinc lavabos per als usuaris. En total, el nou Consultori Mèdic té una superfície construïda de 240,23 m2. Totes les instal.lacions seran accesibles i estaran ubicades en la seua totalitat en la planta baixa de l’edifici. “Respecte als diferents espais, destaca especialment l’ampla zona destinada a Pediatria, amb dues consultes, lavabos exclusius i una sala d’espera destinada només per als més menuts i les seues famílies. Així mateix, la zona de medicina general disposa d’altres tres consultes, totes de més de 20 m2 de superfície i una sala d’espera també de més de 20 m2. L’edifici és energèticament sostenible, ja que disposa d’un sistema de generació d’energia solar fotovoltaica”, exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí