Benifairó finalitza les obres de millora de la xarxa d’aigües pluvials al carrer Bon Succés

0
304

Les obres tenen un pressupost de 47.579 euros i suposaran acabar amb els problemes d’acumulacions d’aigua als carrers Bon Succés i Antonio Lázaro quan plou amb intensitat

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls està a punt de finalitzar les obres de millora de la xarxa d’aigües pluvials al carrer Bon Succés. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 47.579 euros, íntegrament finançat a càrrec de la Diputació de València, en el marc del seu Pla d’Inversions.

Segons exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “aquesta actuació té la finalitat de solucionar els problemes que ocasionen les acumulacions d’aigua que es produixen tant en aquest carrer com en el carrer Antonio Lázaro, on arriben les aigües pluvials per gravetat”. Les actuacions han consistit en la instal.lació d’un col.lector de PVC de doble paret de 31,5 centímetres de diàmetre, que discorre paral.lel al conducte de les aigües residuals. Al llarg del carrer s’han ubicat diversos embornals, que ajudaran a l’arreplegada de les aigües pluvials.

Cal destacar que la connexió amb la xarxa de pluvials existent s’ha executat en el l’encreuament del carrer Bon Succés amb el carrer Antoni Lázaro, mentre que en l’encreuament entre els carrers Bon Succés i Sant Gil s’ha instal.lat un pou de registre, “ja que tenim previst enllaçar en eixe punt per tal d’ampliar la xarxa de pluvials al carrer Sant Gil. Així mateix, en l’encreuament entre el mateix carrer Bon Succés i el carrer València ha sigut instalada una arqueta prefabricada de formigó a moded’enllaç per a una futura ampliació de la xarxa de pluvials en eixa direcció. Les obres també han suposat la construcció de noves rígoles en la part del carrer on s’ha instal.lat el nou col.lector. Actualment les obres estan pràcticament finalitzades i durant els pròxims dies es procedirà al reasfaltat de les zones afectades per les obres”, explica Toni Sanfrancisco.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí