Els Sants Joans i la Mare de Déu al peu de la Creu de Puçol reben al seu nou rector Guillermo Carrasco

0
926

El capellà dels pobles de les Valls: Faura, Benifairó de les Valls, Quartell, Quart de les Valls i Benavites, d’estos últims huit anys Guillermo Carrasco Fernández, ha pres possessió de la seua nova parròquia els Sants Joans, de la localitat de Puçol.

Diumenge passat, a les 19 hores, la parròquia dels Sants Joans de Puçol, va registrar un ple complet de feligresos de Puçol, així com de les localitats d’on Guillermo Carrasco va passar com a capellà. Significat este, que el seu pas ha deixat empremta. Esperem que a Puçol així siga.

A la porta del temple, Guillermo Carrasco ha sigut rebut, principalment, per Paz Carceller, alcaldessa de Puçol i regidors de l’equip de govern, així com Carlos Gil, alcalde de Benavites i diputat en el Congrés a Madrid; Toni Gaspar, diputat en les Corts Valencianes; membres del Consell Pastoral i feligresos en general.

En el seu nou Inici del Ministeri Pastoral, es va apreciar en Guillermo Carrasco els seus nervis motivats per l’emoció de l’entrada a la seua nova casa. «Vinc ací amb tota la il·lusió de ser tot per a tots, servir en l’anunci de l’evangeli, la celebració dels sagraments i en la vivència de la caritat».

Dir que des dels pobles de les Valls, a més de les persones que es van acostar a Puçol amb el seu vehicle particular, es va disposar d’un autobús per a tota aquella persona que ho desitjara.

Com a anècdota dir que es podria aprofitar l’ocasió, nou capellà nova il·lusió, per a posar el rellotge, situat en el campanar, a bona hora.

A continuació, poden veure un vídeo resum de tot l’acte, així com escoltar unes poques paraules de Paz Carceller, Carlos Gil, Mª Carmen Ros i de Guillermo Carrasco.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí