Benifairó lliura els premis de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local

0
744

L’Ajuntament ha repartit un total de 1.950 euros en premis, que s’hauran de gastar abans del dia 6 de gener en compres als comerços de proximitat de Benifairó

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls va lliurar el passat 26 de desembre els premis d’una nova edició de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local. En concret, han sigut un total de 1.950 euros en premis els que s’han repartit, en forma de vals de descompte per a realitzar les compres de Nadal als comerços de proximitat. “D’aquesta manera, els 30 veïns i veïnes premiats disposen de temps fins al dia 6 de gener per a fer servir aquestos vals de descompte”, exposa Vicent Chorda, regidor Comerç i Promoció Econòmica. El lliurament de premis va tindre lloc al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls. L’alcalde, Toni Sanfrancisco, així com els regidors Vicent Chordà i Luisa Sanfrancisco estigueren presents en l’acte.

Cal recordar que la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local “és una de les activitats, junt a la Ruta de la Tapa i el concurs d’aparadors de Nadal, que organitzem amb la finalitat de fomentar que els nostres veïns i veïnes facen les seues compres als comerços de proximitat, que són creadors de riquesa i ocupació a Benifairó. Volem que els nostres veïns i veïnes siguen conscients de que en la majoria de les ocasions no és necessari eixir del poble per a realitzar una gran part de les compres de Nadal», exposa el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Vicent Chordà.

D’aquesta manera, entre els dies 1 i 24 de desembre, per cada compra que els veïns i veïnes varen fer als comerços locals adherits a aquesta iniciativa varen rebre una participació per al sorteig dels 1.950 euros en premis. Ja que els premis han sigut entregats en forma de vals que també s’hauran de fer servir als comerços de Benifairó, l’Ajuntament fomenta doblement les compres als negocis locals.

Aquesta iniciativa ja porta diversos anys en funcionament durant la campanya de Nadal, «i els resultats són molt positius. Des de l’Ajuntament de Benifairó anem a seguir duent a terme aquestos tipus d’iniciatives per a recolzar a l’economia local», conclou Vicent Chordà.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí