L’Ajuntament de Benifairó realitza les obres per a fer accesible l’entrada a l’Església de Sant Gil Abat

0
650

Aquesta actuació suposa una inversió de 14.098,01 euros

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha realitzat aquesta mateixa setmana les obres per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques en l’entrada a l’Església de Sant Gil Abat. Aquesta actuació suposa una inversió de 14.098,01 euros i serà íntegrament finançada amb recursos propis municipals.

Cal destacar que l’obra ha consistit en la substitució dels tres escalons que existien per a entrar a la parròquia per una rampa, que facilitarà l’accés a l’edifici a les persones amb mobilitat reduïda. “Aquesta actuació era una important demanda dels veïns i veïnes que visiten asíduament la nostra parròquia i suposa continuar amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques que estem duent a terme durant les últimes legislatures en tot el municipi, no només als carrers, sinó també als edificis i inclús a les zones verdes de Benifairó”, exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco.

Per altra banda, aquesta actuació també serveix per a seguir “posant en valor una de les zones amb més atractiu patrimonial i turístic del municipi, com és la plaça de l’Església. De fet, en aquesta àrea trobem, a banda de l’Esglèsia de Sant Gil Abat, el Palau Vives de Canyamàs i els carrers Major i Sánchez Coello, recentment peatonalitzats i on s’ubiquen la Casa Guarner, la Casa Perentoni i la Casa Sánchez Coello, els edificis històrics més emblemàtics de Benifairó”, conclou Toni Sanfrancisco.

Cal recordar que l’Església de Sant Gil Abat va ser edificada a les darreries del segle XVIII en un estil barroc d’influència aragonesa i té la condició de Bé de Rellevància Local.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí