Benifairó obri les Piscines Municipals el dia 1 de juliol amb més cursos i restriccions d’aforament

0
644

S’organitzaran cursos de natació per a tots els nivells i edats, així com cinc cursos d’aquagym i bany lliure

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls obri el pròxim 1 de juliol les Piscines Municipals, després de no poder fer-ho l’estiu passat per la crisi sanitària provocada per la Covid-19. “Gràcies a la positiva evolució de la pandèmia, aquesta temporada podem tornar a obrir les nostres Piscines Municipals i prestar, d’aquesta manera, un servei molt necessari sobretot per als més joves del municipi, que es mereixen poder fer ús d’aquestes instal·lacions després de molts mesos d’esforços i de tot un curs escolar marcat per les mesures de seguretat i l’ús de mascaretes”, exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco.

Cal destacar que l’obertura de les Piscines Municipals es durà a terme seguint les mesures d’higiene i seguretat vigents a cada moment. En concret, hui dia la normativa exigeix un aforament màxim del 75 per cent en les Piscines i del 50 per cent en els vestuaris. “Aquestes mesures estaran vigents fins al 30 de juny, de manera que és possible que per al dia 1 de juliol alguna d’aquestes restriccions s’hagen suavitzat, en aqueix cas adaptaríem les mesures a la normativa vigent”, explica el primer edil.

En tot cas i per a compensar la reducció de l’aforament, l’Ajuntament ha optat per incrementar el nombre de cursos i reduir la quantitat d’alumnes en cadascun d’ells. D’aquesta manera, s’han organitzat cursos de natació per a tots els nivells i edats i un total de cinc sessions d’aquagym. Aquestes activitats s’impartiran de dimarts a divendres, mentre que els dilluns a la vesprada i els caps de setmana estaran dedicats al bany lliure. En la pàgina web municipal (www.benifairovalls.com) està disponible tota la informació, horaris i procediment per a la inscripció a cadascuna de les activitats.

“Per al nostre Ajuntament, obrir les Piscines Municipals aquesta temporada estival suposa un important esforç econòmic, provocat per l’increment de les activitats realitzat per a compensar la reducció del nombre d’alumnes en aquestes, però pensem que és una actuació necessària i molt sol·licitada pels veïns i veïnes”, conclou Toni Sanfrancisco. Cal recordar que fa setmanes l’Ajuntament de Benifairó ja va reobrir les instal·lacions del Camp de Futbol i la Pista d’Atletisme municipals, amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva als veïns i veïnes del municipi, en aquest cas també amb restriccions.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí