LA PISCINA MUNICIPAL DE FAURA TORNARÀ A OFERTAR EL BANY LLIURE GRÀCIES A UNA NOVA APP

0
591

L’aplicació permetrà als usuaris reservar i pagar prèviament l’abonament

La COVID-19 ens ha obligat a modificar molts comportaments del nostre dia a dia. La mascareta, les distàncies interpersonals i l’ús de gel hidroalcohòlic han passat a formar part de les nostres rutines. També aquestos canvis s’han traslladat a altres àmbits. Així, el control d’aforament ha introduït noves mesures en diversos espais, com ara les piscines municipals. Per tal de reobrir la de Faura amb el servei de bany lliure, l’Ajuntament llançarà una app per a Android i IPhone per tal de reservar cita prèvia i fer el pagament de l’abonament de manera anticipada. També serà possible accedir a aquesta plataforma de reserva des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.faura.es).

D’aquesta manera, els usuaris i usuàries deuran demanar cita a través del seu mòbil o ordinador per tal de poder accedir a la piscina en l’hora assignada. Una manera de controlar l’aforament i evitar aglomeracions en aquesta instal•lació, el que permetrà mantenir les distàncies interpersonals. L’app estarà disponible a principis de juliol i permetrà adquirir no només l’abonament diari, sinó també el de temporada o abonaments per a varis banys.

CURSETS DE NATACIÓ
D’altra banda, s’han tornat a organitzar els habituals cursets de natació per a adults i xiquets, que tindran lloc en la piscina de dilluns a divendres en tres torns diferents. Enguany a causa la pandèmia i per tal de poder continuar oferir-los a totes les persones interessades mantenint les mesures marcades per la COVID-19, el consistori ha decidit incrementar l’oferta dels cursos més sol•licitats, aquaeròbic i natació i salut.

Per al primer torn dels cursets, que s’oferirà de l’1 de juliol al 22 de juliol, els interessats i interessades hauran d’inscriure’s a l’ajuntament del 21 al 28 de juny, de 10:30 a 13:00 hores. El segon torn començarà el 23 de juliol i acabarà el 13 d’agost. En aquest cas, les inscripcions hauran de fer-se entre el 12 i el 16 de juliol. Mentre que l’últim curset serà del 16 al 31 d’agost. Les inscripcions per a aquest torn seran de 9 al 13 d’agost.

Les modalitats de curs ofertats seran aquabebés, natació per a xiquets i xiquetes (que estaran organitzats en diferents nivells), aquaeròbic, natació i salut (orientat a la població de més edat) i natació per a adults. El curs de 15 sessions costarà 40 euros per persona, mentre que el curs per a majors de 65 anys, també de 15 sessions, tindrà un preu de 25 euros. El curs es pot pagar a les mateixes oficines de l’ajuntament de Faura amb targeta de dèbit o crèdit. En tots els casos, les places seran limitades.

22 de juny de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí