Benifairó organitza una festa amb motiu de la Nit de Cap d’Any

0
438

L’Ajuntament instal.larà una gran carpa al Pla de l’Era on actuarà l’orquestra Matrix Band des de les 0.30 hores

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Benifairó organitza el proper 31 de desembre una gran festa amb motiu de la nit de Cap d’Any. En concret, s’instal.larà una carpa de grans dimensions al Pla de l’Era, on actuarà l’orquestra Matrix Band. Aquesta serà la primera vegada que s’organitze a Benifairó una festa amb motiu de l’última nit de l’any, que s’iniciarà a les 0.30 hores.

Tal i com exposa la regidora de Festes, Luisa Sanfrancisco, “el nostre objectiu és que cap veí o veïna del poble es veja obligat a agafar el cotxe o la moto per a anar de festa després del sopar del 31 de desembre amb la família o els amics. Per això organitzem aquesta festa, que suposarà la instal.lació d’una carpa de grans dimensions amb barra, llums especials i tot el necessari per a gaudir de l’última nit de l’any. Així mateix, l’actuació de l’orquestra Matrix Band segur que agradarà molt als assistents”.

L’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques era una demanda sobretot de la gent jove del municipi, que no volia eixir del municipi la Nit de Cap d’Any. A més, els Festers i Festeres de 2020 es faran càrrec de la barra. “Actualment estem portant a terme tots els preparatius per a què els veïns i veïnes puguen escoltar les campanades i menjar el raïm en la plaça de l’Església i, a continuació, anar al Pla de l’Era per a donar la benvinguda al 2020”, conclou la regidora Luisa Sanfrancisco”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí