Benifairó reobri les instal·lacions del Camp de Futbol i la Pista d’Atletisme

0
430

Totes dues instal·lacions esportives obrin de dilluns a diumenge de 17 a 19 hores, seguint totes les normes d’higiene i seguretat

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls va reobrir des d’ahir, dia 10 de maig, les instal·lacions del Camp de Futbol i la Pista d’Atletisme municipals. Aquestes instal·lacions estaran obertes de dilluns a diumenge de 17 a 19 hores, de manera que els veïns i veïnes podran fer ús d’elles de manera gratuïta, però seguint estrictament les normes de seguretat, higiene i distància social determinades en cada moment per les autoritats sanitàries.

Per a supervisar el compliment d’aquestes mesures, tant el Camp de Futbol com la Pista d’Atletisme comptaran amb un servei de vigilància a través de personal municipal. Tal com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “el personal responsable de les instal·lacions esportives controlarà l’accés a aquestes, prenent la temperatura a tots els usuaris i proporcionant-los gel hidroalcohòlic a l’entrada. Així mateix, també supervisarà l’aforament de les instal·lacions i el compliment de les mesures de seguretat i distància social. En aquest sentit, fem una crida als veïns i veïnes del municipi perquè facen un ús responsable de les instal·lacions i actuen amb la major responsabilitat”.

Cal tindre en compte que la reobertura del Camp de Futbol i la Pista d’Atletisme és una demanda dels veïns i veïnes de Benifairó. “Des de l’Ajuntament pensem que és moment de facilitar la pràctica esportiva després de molts mesos de restriccions necessàries. No obstant això, serem estrictes amb el compliment de les mesures de seguretat. D’altra banda, la nostra intenció és obrir també la Piscina Municipal quan comence la temporada estival, amb aforament limitat i mesures d’higiene, seguretat i distància social. L’any passat no vam poder obrir les instal·lacions de la Piscina Municipal, però aquest estiu confiem a poder obrir i, si la situació sanitària ho permet, donar un servei que pensem és necessari sobretot per als més joves de Benifairó”, conclou Toni Sanfrancisco.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí