L’AJUNTAMENT DE FAURA CONTINUA DONANT SUPORT AL COMERÇ LOCAL AMB UNA CAMPANYA DOBLEMENT SOLIDÀRIA

0
314

El Govern local demanarà la implicació de la ciutadania per a col•laborar en la investigació i lluita contra el càncer

La crisi del coronavirus ha provocat que els recursos i els esforços que es dedicaven a investigar altres malalties s’hagen vist eclipsats pel COVID-19. Eixe ha estat el cas del càncer. La solidaritat i implicació del municipi de Faura en la lluita contra aquesta malaltia ha estat molt freqüent. Anualment, el Sopar de la Dona, celebrat amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona, servia per a organitzar diverses rifes on col•laboraven els comerços del poble per a recaptar fons que anaven destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Amb la impossibilitat d’organitzar aquestos esdeveniments a causa de les restriccions sanitàries, eixes recaptacions s’han perdut. Per això, l’Ajuntament vol que al mes de maig es torne a visibilitzar aquesta malaltia, impulsant diverses iniciatives que servisquen per a conscienciar de la necessitat de continuar destinant fons a la investigació contra el càncer. La primera d’elles serà una campanya, on també serà necessària la implicació del comerç local i de la pròpia ciutadania.

L’Ajuntament distribuirà entre els comerços adherits a la promoció lots de 10 mascaretes solidàries que aquestos posaran a la venda per 3 euros. La recaptació anirà destinada íntegrament a l’AECC. A més, els compradors que adquirisquen els lots podran participar en el sorteig de 20 polseres solidàries de cuiro de la pròpia AECC, el cost de les quals ha estat sufragat pel Consistori. Els participants deuran depositar un cupó amb les seues dades personals en una urna situada a l’ajuntament per a formar part del sorteig, que tindrà lloc el dia 31 de maig de 2021.

D’altra banda, aquesta iniciativa servirà per a continuar mostrant el suport de l’Ajuntament al comerç local, que ha tractat de promoure diverses actuacions per enfortir el teixit comercial del municipi, un dels sectors que més ha patit les conseqüències de les restriccions sanitàries front al COVID-19. Des dels moments més durs de la pandèmia, el Govern local ha treballat per promocionar el comerç de Faura, creant diferents campanyes per tal que els consumidors recorden que poden trobar tot allò que necessiten sense eixir del poble, contribuint a mantindre l’economia local amb les seues compres.

CAMPANYA CONTRA EL CÀNCER TAMBÉ A L’ESCOLA
El CEIP Sant Vicent Ferrer també formarà part d’aquesta campanya contra el càncer organitzada per l’Ajuntament que es durà a terme durant tot el mes de maig. L’alumnat, tant d’Infantil com de Primària, participarà en diverses activitats centrades en visibilitzar aquesta malaltia.

11 de maig de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí