L’AJUNTAMENT DE FAURA PRESENTA «FERIDES ETERNES» DE NANDO PILGRIM EN UN EMOTIU TAST LITERARI-MUSICAL

0
212

L’acte ret homenatge a la memòria de Lluis Ocaña Navarro, quan es compleixen 82 anys del seu afusellament

La programació de Viu la Biblio torna amb un emotiu acte que adunarà literatura, música i memòria històrica. El pròxim dissabte, 28 d’octubre, a les 19 hores, la Casa Gran acollirà la presentació de la novel·la “Ferides Eternes”, de Nando Pilgrim, en un tast literari-musical, on les melodies del cantautor valencià Tomàs de los Santos ambientaran una vesprada que servirà també per recordar Lluís Ocaña Navarro, alcalde-president del Consell Municipal de Faura durant la Guerra Civil, donat que dilluns passat es compliren 82 anys del seu afusellament.

«Ferides Eternes» submergeix als lectors en el fosc i commovedor context de la Guerra Civil, explorant les profunditats de les emocions humanes i les cicatrius inesborrables que esta època va deixar en els seus protagonistes. El tast literari-musical es completarà amb les commovedores melodies de Tomàs de los Santos, que presentarà algunes de les seues cançons basades en la memòria històrica i la lluita pels drets de les persones oprimides. El músic ha publicat tres treballs: “Dones i dons”, que va rebre el premi Ovidi Montllor 2014 al millor disc de cançó en valencià; “Segona Mà”, premi Ovidi Montllor 2017 a la millor cançó per Balconades i “La Rosa als Llavis”, premi Ovidi Montllor 2021 al millor disc de cançó en valencià.

Així, l’escriptor de “Ferides eternes” i el compositor de temes com “Matilde Landa” exploraran el passat per fer reflexionar sobre el seu impacte en el present i honrar aquells que van lluitar per un futur millor.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí