Benifairó subvenciona l’adquisició de llibres de text per als alumnes del CEIP l’Ermita i l’IES La Vall de Segó

0
310
  • Seran beneficiaris els alumnes dels nivells educatius no inclosos en el programa ‘Xarxa Llibres’
  • Els estudiants rebran una ajuda de 100 euros com a màxim

Un any més, l’Ajuntament de Benifairó de les Valls subvenciona l’adquisició de llibres de text per als alumnes del municipi que cursen els nivells educatius no inclosos en el programa ‘Xarxa Llibres’. D’aquesta manera, el Consistori presidit per Toni Sanfrancisco atorgarà una ajuda d’un màxim de 100 euros als alumnes del CEIP L’Ermita i de l’IES La Vall de Segó.

El termini per a sol·licitar aquesta ajuda ja està obert i conclou el pròxim 30 de novembre. L’imprés per a sol·licitar la subvenció està disponible tant en les oficines de l’Ajuntament com en la pàgina web municipal (www.benifairovalls.com). Cal recordar que per a rebre l’ajuda és necessari justificar, mitjançant factura o tiquet, la despesa en llibres de text per al curs en el qual l’alumne està matriculat.

Tal com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco “aquesta iniciativa, que vam posar en funcionament fa diverses legislatures, té l’objectiu d’ajudar a les famílies del municipi a afrontar les elevades despeses que suposa l’educació dels seus fills, més encara en situacions de crisis com l’actual. Cal assenyalar que, en matèria educativa, a més d’aquesta ajuda també hem posat en marxa aquest curs el Servei d’Atenció Educativa Municipal, una iniciativa que té com a objectiu compensar la reducció de l’horari escolar presencial per a determinats cursos en l’IES Vall de Segó. Un total de 19 escolars de Benifairó fan ús d’aquest servei, que es presta a la Biblioteca Municipal de dilluns a divendres de 9 a 13 hores”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí