Berenar ple d’història, els majors de Faura junts per a gaudir

0
1237

Quatre anys portaven les persones majors de Faura sense el ja clàssic berenar anual que l’Ajuntament els oferia, aquesta aturada ha sigut motivat per la maleïda pandèmia. Doncs bé, el virus està passant a ser un record amb precaució i enguany s’han tornat a reunir al voltant dels entrepans i coques de tomaca, ceba i formatge en el Multiusos.

Sabent que la gran majoria depassaven els 65 anys, la mitjana d’edat estava plena, a part de colesterol, d’història, la qual li les refrescaven entre ells. Cadascun tenia la seua caixa amb dos entrepans, un de tonyina i un altre amb llonganisses; a més, tres trossos de coca: de tomaca, ceba i formatge. Prompte els colors en la cara es van apreciar, no sabem si per les llonganisses o per la tomaca. La cosa va continuar amb la delícia del forn de Sevi, el pastís de mil fulles. Mil són moltes però, encara que haguera portat sis mil, les sis mil hagueren caigut, ni rastre de fulles van quedar. Per a finalitzar la vetlada, ball per a rebaixar el colesterol. Al final tots contents.

Dir que Toni Gaspar, actual alcalde de Faura, va fer acte de presència per a acompanyar a tots els assistents a berenar i donar una espècie de xarrada acomiadada com a alcalde. En el vídeo que es pot veure a continuació, poden escoltar diversos veïns presents, així com a Toni Gaspar.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí