Cap de setmana amb la quinzena edició de la Ruta de la Tapa a Benifairó

0
410

Comença el dijous dia 2 amb sis locals participants i 1.200 euros en premis per als participants

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benifairó de Les Valls organitza els dies 2, 3, 4 i 5 de novembre la quinzena edició d’Assaborix, la Ruta de la Tapa. Un total de sis locals participen en aquesta iniciativa, que té com a finalitat “fomentar el consum en els comerços locals, en aquest cas en establiments d’hosteleria del municipi. La Ruta de la Tapa és una més de les diverses actuacions que duem a terme a Benifairó al llarg de l’any per a fomentar les compres al xicotet comerç local, als nostres negocis de proximitat que són creadors de riquesa i ocupació”, exposa Lluís Lairón, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Associacions de Benifairó de les Valls.

Així doncs, la Ruta de la Tapa comença aquest dijous amb sis establiments participants, els locals d’hosteleria El Casino, La Trave, La Lluna, la Llar dels Jubilats, Pà, café i més i El Món dels Xiquets. Aquestos locals oferiran una tapa especial amb beguda al preu de 3 euros.

Una volta més, els premis són un dels principals atractius d’aquesta iniciativa. De fet “en aquesta edició anem a atorgar un total de 1.200 euros en premis, en forma de vals per a gastar en comerços locals”, explica Lluís Lairón. Així doncs, l’Ajuntament concedirà tres vals de 200 euros per a un viatge, així com 30 vals de 20 euros per a gastar en el local de restauració que indique cada val abans del 4 de desembre de 2023. Cal recordar que per a participar al sorteig s’ha de completar la ruta, visitant, per tant, els sis locals que la integren.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí