COLÒNIES FELINES LA VALL DE SEGÓ «EL MENJAR ÉS PERQUÈ VISQUEN, L’ESTERILITZACIÓ ÉS PERQUÈ NO ES REPRODUÏSQUEN»

0
679

Projecte C.E.R. Les Valls

La Patrulla Animal la Vall de Segó, és una associació sense ànim de lucre de recent creació formada per veïns i veïnes dels cinc municipis de Les Valls.

El principal objectiu d’aquesta associació és el canvi de convenis d’actuació quant a animals domèstics perduts o abandonats, la conscienciació de la població quant a la tinença responsable de mascotes i, en definitiva, trobar solucions viables i ètiques (no enverinar, no abandonar, ser propietaris cívics…) perquè els veïns i els animals tant els que tenen propietari com els que estan als carrers (com és el cas dels gats ferals) convisquen en harmonia.

ESCOLTAR ENTREVISTA

La majoria de queixes que un ajuntament rep, són donades per les colònies descontrolades de gats que, ara com ara, habiten als carrers de la població. La patrulla animal la Vall de Segó, juntament amb els ajuntaments dels cinc pobles de les Valls, ha posat en marxa el pla C.E.R.

El pla C.E.R. és captura, esterilització i retorn. És el pla perfecte per a solucionar totes les queixes que es reben per part dels veïns.

En estar les gates esterilitzades, les colònies felines deixen d’augmentar, a més, en deixar de copular, el molest so de còpula gatuna desapareix, i quan s’esterilitzen els gats, també desapareixeran els problemes de marcatges de orín en les propietats privades.

Si volen col·laborar amb la Patrulla, tenen diferents opcions:

-Ser part del grup Teaming per tan sols 1 € al mes (www.teaming.net/patrullaanimalvalldesego)
-Aportacions econòmiques voluntàries
-Ser membre de l’associació
-Ser alimentador de colònies
-Aportar sacs de pinso de gat
-Seguir-los per xarxes socials i compartir (Facebook, Twiter i Instagram)

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí