LA ROBA DE LA COLLA DE PORTADORS DE BON SUCCÉS I SANT GIL ES BENEÏDA

0
1008

Ahir, en l’última novena a la Verge del Bon Succés, s’ha beneït el vestuari adquirit per als components de la colla de portadors de la Verge i de sant Gil. Fins ara, cada component, assistia a l’acte religiós amb la seua roba particular. A parir d’ara, per als actes de la Verge, la colla anirà amb la seua camisa blava i el seu logotip. I, per a sant Gil, vestiran amb una camisa blanca i el seu logotip.

Amb aquest canvi aplicat a la roba, donarà una imatge més protocol·lària a l’acte. Han sigut 27 camises blaves i 27 blanques. Dir que tota persona, el mateix home que dona, que estiga interessat a pertànyer a la colla, ho pot sol·licitar.

A la nit, Sopar Popular. I ben popular que va ser, més de mil cinc-centes racions de tombet de bou es van fer. Abans d’obrir les portes del Pla de l’era, amb la seua cassola entre mans, la gent fent una cua de més de dos-cents metres. No hi havia risc que no hi haguera per a tots però, per si de cas, els primer de la cua. Els clavaris, alcalde i alguns regidors, saturats per l’era anaven.

Dir que vaig provar el tombet de bou i, a diferència de la majoria, beneït m’ho vaig menjar. Ja es va encarregar el capellà Guillermo Carrasco, estiguera ben tendre. El tombet de bou, bo estava.

On més concentració va haver va ser en el bingo. Els únics comentaris que s’escoltaven al bajini, «no m’ix ni un». Ara! sense perdre de vista el cartó. Tres persones van ser les agraciades i amb el premi van tindre una nit completa.

Per a finalitzar, una vetlada de varietats, on es va iniciar amb un còmic, mag i  moltes coses més, donant pas a altres bons artistes.

A continuació, un xicotet vídeo de resum.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí