Després del derbi, la tertúlia El Corner ha tancat les seues portes

0
512
Enrique Rey

En aquest últim dissabte, en el camp Municipal de Benifairó, s’ha jugat el sempre esperat derbi Quart-Faura. Com si l’home del temps estiguera al corrent del partit, entre uns dies de pluja intermitent, el dia es comporta amb un sol i temperatura ideal per a la pràctica del futbol.

El que tots esperàvem del derbi, va aparéixer a partir del minut 60, on els gols i ocasions clares van ser constants. Al final un just empat a dos gols.

L’Almenara segueix amb la seua caiguda lliure i ix derrotat de Borriana per 4-0 gols. Els juvenils de Faura van acabar estomacats per l’Inter de València per 0-5 gols.

Les dones de Faura van tindre com a rival a un Biensa que va arribar al municipal minvat de jugadores afegint, als pocs minuts, una nova jugadora lesionada, la qual cosa va fer que jugaren amb nou. En els primers 45 minuts l’equip local guanyava per 5-0. Possiblement, el Biensa li comunica a l’àrbitre que tenien dues noves jugadores lesionades i, amb 7 en el camp, no es pot seguir. Donant l’àrbitre com finalitzat.

Les dones del Quart tenien un complicat desplaçament a Canet, encara que van eixir derrotades, van competir durant tot el partit.

Comunicar-los que la tertúlia El Corner, després de quatre anys de marxa pel futbol dels equips de la Vall de Segó: Almenara, Faura i Quart de les Valls, ha pres la decisió de finalitzar l’emissió dels seus programes setmanals, informant de l’ocorregut en cada jornada. A gust de tots no ha sigut, és impossible, però sempre amb honestedat.

Gràcies a tots.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí