«El miracle d’una traca» Poesia de Juan Vilar

0
1117

Investigació i relata: Jesús Peñarrocha Altabella /Cronista oficial de Benavites

Juan Vilar Blasco, l’oncle Sarier, va nàixer a Artana, situat al sud de la província de Castelló, a la comarca de la Plana Baixa, el dia 20 d’abril de 1898, al carrer Salvador.

Van ser els seus pares: Juan Vilar Vilar i María Rosa Blasco Vilar, de la mateixa naturalesa, nascuts tots dos i casats a Artana es van traslladar a viure a Quartell, fixant el seu domicili en carrer San José 13.

Els seus avis paterns: Juan Vilar Golo i Dolores Vilar Ferrer, tots dos nascuts a Artana. (Ella va nàixer en 1848).

Els seus avis materns: Juan Blasco Pitarch i María Rosa Vilar, també nascuts a Artana.

Va contraure matrimoni en la Parròquia de Santa Ana de Quartell, amb la seua conveïna: Ángela Palacios Pérez, nascuda el 30 de maig de 1898, sent filla de Pascual Palacios Sanchis, nascut en 1858 i de Francisca Pérez Langa, nascuda en 1859, tots dos naturals i veïns de Quartell, el matrimoni dels quals va tindre un total de nou fills/as i van tindre el seu domicili en la Plaça del Palau 5. Eren els seus avis paterns: Pascual Palacios Melia, nascut en 1825 i Melchora Sanchis Altabella, nascuda en 1838, tots dos de Quartell i els materns: Vicente Pérez Muñoz, nascut en 1826 i Francisca Langa Aelixandre, nascuda en 1821, tots dos de Quartell.

D’aquest matrimoni procedeixen: Juan Vilar Palacios, nascut en 1936; Ángela Vilar Palacios, nascuda en 1942 i Rosa Vilar Palacios, nascuda en 1946, tots a Quartell.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí