Doroteo Moreno «El primer any plantarem herba en el camp i, en la primera segà, va haver-hi una eixida de melonar»

0
1767

Doroteo Moreno va contraure matrimoni amb una dona de Faura, es va vindre a viure entre nosaltres i ací segueix, més de cinquanta anys. Va vindre parlant el castellà i, d’això, ni s’ha acorda, un faurero més parlant valencià.

De bé prompte se va integrar en la vida social del poble i, com a gran aficionat al futbol, amb altres veïns de Faura, per l’any 1974, va iniciar un nou projecte de futbol a Faura.

Primer va ser directiu amb Francisco Camarelles, com a president; Enrique Ferrer, vicepresident; Juan Pérez, secretari; Miguel Lafont, vocal, i altres membres més i, posteriorment, entrenador dels més xicotets, arribant a significar per a ells com el pare esportiu. Per unes qüestions o per unes altres, fins a l’any 2009, va estar lligat al futbol a Faura, uns 35 anys. No ho va deixar per cansament, la falta de salut no li permetia seguir amb la seua passió, el futbol.

Actualment, el cuquet el cobreix anant als camps del Faura i Quart, amb les seues noves cames de mobilitat externa, una moto de quatre rodes elèctrica.

A continuació poden escoltar l’entrevista realitzada a Doroteo Moreno.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí