ELECCIONS GENERALS I AUTONÒMIQUES – RESULTATS DEFINITIUS ALS POBLES DE LES VALLS

0
1496

En un dia ple de sol i temperatura perfecta per a una jornada de les denominades importants, on tot ciutadà té la llibertat de participar en l’elecció de qui ha de dirigir el seu benestar, es van realitzar les Eleccions Generals a Espanya i de les Autonòmiques a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als pobles de les Valls, la jornada es va caracteritzar amb normalitat i amb una important participació, arribant a una mitjana del 80%. No solament pel sol va ser un dia ple de llum i participació familiar, també dir que la jornada electoral que major color va tindre va ser a Benavites, l’artista Ginés exposa les seues obres plenes de colors Sorollistes a la Torre.

Dels resultats a les Valls, segueix l’hegemonia del PSOE, el mateix en les generals que en les autonòmiques, encara que en les autonòmiques, ha obtingut 261 vots menys que en les generals. Destacar que en les autonòmiques, en tota la Comunitat, ha sigut el més votat, superant al PP. El Partit Popular, ha obtingut pràcticament els mateixos vots en les generals que en les autonòmiques, la qual cosa ha suposat un autèntic desfet. Ciutadans, ha obtingut 63 vots menys en les autonòmiques, però en els dos casos, molt distanciats del PSOE i PP. Unides Podemos, ha tingut un resultat molt dispar, 451 vots menys en les autonòmiques, en definitiva un mal resultat. Compromís, ha sigut l’únic partit, dels habituals, que ha obtingut millor resultat en les autonòmiques, per ser nacionalista, que els altres grups, 729 vots. Encara així, el resultat, a nivell nacional molt negatiu i l’autonòmic, per davall de les expectatives. I pel que fa a Vox, nou en aquesta carrera, ha obtingut 73 vots menys en les autonòmiques i tindrà una important participació, el mateix en en Congrés que en el Govern Autonòmic, que supera a Unides Podemos. Encara que en l’ambient general, abans de les eleccions, es respirava que el resultat seria superior.

A continuació disposen de tots els resultats dels cinc pobles de les Valls.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí