Néstor Albert, cap de llista del Partit Socialista de Quart «Nosaltres estem en contra de la privatització de l’aigua, és un servei que hem de donar a la gent i no pot ser un negoci»

0
1395

Néstor Albert:

«Nosaltres estem en contra de la privatització de l’aigua, és un servei que hem de donar a la gent i no pot ser un negoci. Farem les millores que siguen necessàries perquè així siga».

«Carnet del veí per a la gent empadronada al poble i puga obtindre bonificacions en l’accés a la piscina a l’estiu i, en cada cap de setmana, l’entrada a la Font de Quart deixarà de ser gratuïta, amb el carnet, el veí entraria gratuïtament».

Neus Ayala:

«El col·le es quedarà molt bé, però amb un pati reduït. Ja ens estem movent i, pràcticament finalitzat, adquirir uns terrenys que estan al costat del col·legi actual, per a fer un pati més gran i un aparcament».

A continuació poden escoltar l’entrevista realitzada a la candidatura del Partit Socialista de Quart. En ella han participat Nèstor Albert, cap de llista i Neus Ayala, membre de la candidatura.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí