Esquerra Republicana i Compromís arriben a un acord per presentar-se a les eleccions municipals com a “Junts per Benifairó”

0
1168

Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana

Les properes eleccions municipals a Benifairó de les Valls comptaran amb la candidatura “Junts per Benifairó”, després que Esquerra Republicana i Compromís hagen arribat a un acord per tal de presentar-se en coalició el pròxim 26 de maig.

L’actual regidora d’Esquerra Republicana i cap de llista de Junts per Benifairó, Adela Alba, ha manifestat que “el nostre projecte sempre ha tingut la voluntat de sumar cada vegada més gent i aquesta coalició és una bona mostra. Junts per Benifairó és el resultat de sumar la gent que portem 8 anys treballant per Benifairó des d’Esquerra Republicana a nous companys i companyes amb noves idees que venen de Compromís o són independents”.

La candidata a l’alcaldia defineix la candidatura de Junts per Benifairó com “una coalició que representa al Benifairó actual, es a dir, persones joves i no tan joves nascudes a Benifairó i de nouvingudes que han elegit el nostre poble per formar la seua família i per ser part d’aquest poble.

Per últim, Adela Alba convida a tots els rifenyos i rifenyes a “continuar sumant en aquest projecte per fer de Benifairó un poble més just socialment i amb uns serveis més propers a la ciutadania.”

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí