L’ESPECTACLE “LA GUITARRA EN VERS” TANCA LA PROGRAMACIÓ DE VIU LA BIBLIO DE FAURA FINS LA TARDOR

0
317

DIVENDRES 3 de MAIG, a les 19.30 h.

La programació de Viu la Biblio, es despedix el pròxim divendres 3 de maig, fins a la tardor, amb l’espectacle “La guitarra en vers” de la mà del guitarrista Toní Cotolí i de la periodista i rapsoda Isabel Montoro. La cita és a les 19.30 h, a la biblioteca.

Toni Cotolí i Isabel Montoro fusionen la música i la poesia en un espectacle carregat d’art i sensibilitat. Versos en castellà i en valencià, d’autors coneguts i d’altres menys coneguts, com Miguel Hernández, Federico García Lorca, Antonio Machado, Vicent Andrés Estellés, Joan Margarit, Dulce María Loynaz, Gioconda Belli, Luis García Montero, entre altres, adquireixen vida de la mà de la guitarra clàssica a través de músiques d’Albéniz, Tàrrega, i fins i tot de la Soleá flamenca o de Metallica.

Isabel Montoro ha traçat el seu camí entre la comunicació i la poesia. Llicenciada en Periodisme, exerceix des de fa deu anys la docència com a professora de Llengua Castellana i Literatura d’Ensenyament Secundari, alhora que desenvolupa la seua vocació d’activista poètica en activitats culturals i literàries com la realització de “La Vereda” en Ràdio Klara, un programa en el qual ha posat veu a la poesia i a la cultura durant més de quinze anys. També ha col•laborat en altres espais de la mateixa emissora, ha intervingut en tertúlies d’actualitat i ha dut a terme programes monogràfics sobre nombrosos poetes.

Pel que fa a Toni Cotolí s’ha consolidat com un dels màxims referents de la guitarra espanyola contemporània portant la seua música pels Estats Units, el Japó, la Xina, Emirats Àrabs i, per descomptat, en tota Europa. Al llarg dels seus més de quinze anys de carrera professional, s’ha caracteritzat per la seua versatilitat musical capaç d’abordar, sota la seua empremta personal de la guitarra espanyola, ritmes i corrents tan dispars com el flamenc, el tango, el blues o el rock passant per la impecable execució de les peces creades per grans compositors clàssics de la talla d’Albéniz, Tàrrega, Piazzolla o Giuliani.

25 d’abril de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí