EL PLE APROVA EL NOU GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE FAURA

0
845

El nou Govern local tindrà un total de 13 regidories i tres tinences d’alcaldia

Durant la sessió extraordinària d’Organització, l’Alcaldia ha donat compte dels regidors i regidores que estaran al front de les diferents àrees municipals. En total, s’han constituït 13 regidories. La Regidoria d’Infraestructures municipals i Transició Ecològica estarà a càrrec de Benito García Navarro; Esports i Mobilitat serà per a Sergio Mateo Salinas; Mª Ángeles Ramírez Montañana estarà al front de les regidories de Festes, Benestar Social i Igualtat; Joan Baptista Amer Gómez serà el regidor d’Educació, Sanitat i Pilota; mentres que Agricultura, Desenvolupament Rural i Joventut seran les del regidor Robert Beltrán Salvador. La resta d’àrees o serveis municipals seran assumides per Alcaldia.

Respecte a les tinences d’alcaldia, hi haurà un total de tres. La primera d’elles estarà a càrrec de Benito García Navarro, mentre que Sergio Mateo Salinas estarà al front de la segona i María Ángeles Ramírez Montañana, de la tercera.

Així doncs, l’estructura del govern municipal de Faura, quedarà de la següent manera:

  • Consol Duran Diana

o   Alcaldessa

o   La resta d’àrees o serveis municipals seran assumides per Alcaldia

  • Benito García Navarro

o   Primer tinent d’alcaldessa

o   Infraestructures municipals

o   Transició Ecològica

  • Sergio Mateo Salinas

o   Segona tinenta d’alcaldessa

o   Esports

o   Mobilitat

  • Mª Ángeles Ramírez Montañana

o   Tercera tinenta d’alcaldessa

o   Festes

o   Benestar Social i Igualtat

  • Joan Baptista Amer Gómez

o   Educació

o   Sanitat

o   Pilota

  • Robert Beltrán Salvador

o   Agricultura

o   Desenvolupament Rural

o   Joventut

Així mateix, el Ple ha aprovat per unanimitat els noms dels representants municipals que estaran presents en els diversos òrgans municipals, com la Comissió Especial de Comptes o la Mesa de Contractació Permanent; i en els òrgans col·legiats, com la Mancomunitat de Les Valls i el Consell Escolar del CEIP Sant Vicent Ferrer.

Durant la sessió, també s’ha aprovat que les sessions ordinàries se celebren amb una periodicitat bimestral. En concret, l’últim dilluns dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre, a les 20.00 hores. L’acord s’ha adoptat amb els vots a favor de PSPV-PSOE i PP i els vots de Junts per Faura en contra.

Pel que fa a les festes locals de l’any 2024, s’ha aprovat per unanimitat el dia 8 d’abril per a la Festivitat de Sant Vicent Ferrer i el 19 d’agost per a la Festivitat de la Pujà de Santa Bàrbara.

En altre punt de l’ordre del dia i amb la finalitat de no dilatar els procediments i complir amb els principis d’agilitat i eficàcia administrativa, el Ple ha aprovat les competències de la Junta de Govern Local com a òrgan de contractació d’obres, subministrament i serveis, entre altres qüestions. La moció ha rebut el vot a favor de PSPV-PSOE i les abstencions de PP i Junts per Faura.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí