«Mi abuela y sus pasteles» amb Sara Montero Calabuig, pastissera de Benifairó de les Valls

0
1443

Els germans Montero Calabuig, Sara i Daniel, de Benifairó de les Valls, porten cinc mesos amb els seus pastissos «Mi abuela y sus pasteles», en el centre comercial Vidanova de Sagunt.

Ja porten alguns anys entre pastissos, però l’arribada del confinament pel COVID-19, els va fer reinventar-se i va nàixer el projecte «Mi abuela y sus pasteles», amb la venda per en online de pastissos de moniato, amb la recepta que feia la seua àvia materna. Els pastissos van tindre molt bona acceptació, i prompte repartien per tota Espanya.

Actualment, segueixen amb la venda dels pastissos de moniato per en online, a més del despatx del centre comercial Vidanova, amb un assortiment de pastissos no extens, però sí amb molta qualitat. Destacar els pastissos de Meló D’alger, el d’Orxata i Fartons, el de Caramel salat,… Millor es poden acostar i poder comprovar-ho.

A continuació poden escoltar l’entrevista a Sara Montero, amb Daniel ho vaig intentar dues, o tres vegades, i no va haver-hi manera. Escolten a Sara.

AUDIO – PODCAST

VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí