Pere Campos, cap de llista PSOE-Compromís Quatell «Jo no soc defensor dels impostos, jo soc defensor dels diners públics que estiguen ben gastats»

3
1458

Lluis Beltrán:

«Pel que més satisfet estic, és perquè jo no pensava que estaria tan malament com ho varem trobar. Llavors intentem encaminar les coses donant garanties que l’Ajuntament pot funcionar d’una altra manera i donar-li estabilitat, jo crec que és d’allò més orgullós que estic, mirant-lo tot en global i sense entrar en cap puntualització».

Pere Campos:

«Els inicis van ser complicats, ací veníem d’un Ajuntament amb una situació econòmica molt delicada, hi havia un préstec sol·licitat pendent d’amortitzar, quan nosaltres entrem a principi de legislatura, de 500.000 € i en el banc havien 200.000 €, així que, podríem dir que el deute era de 300.000 €».

A continuació poden escoltar l’entrevista realitzada a la candidatura Partit Socialista-Compromís de Quartell. En ella han participat Pere Campos, cap de llista i Lluis Beltrán, membre de la candidatura.

 

3 Comentaris:

 1. Una mentira a mitges mai es por convertir en una veritat.
  Perqué no dius Luis els 500.000 euros que estaven pendientes de pagament de la diputació per impostos d’anys anteriors al 2015 que es quan tu entrares i de totes les subvencions que no havien pagat de diputació i pujaven de 400.000 euros.

  Pots comentar tambe totes les «Bones» gestions teues com a regidor,

  1. Horts socials que encara estem esperant que entren en funcionamient.

  2. La gestio de parcs i jardins que cuasi podem cridar a Tarzán per netejarlos.

  3. La gestio de la taronja a nivell municipal, te recomanaria que deixares de Fer cursos de caquis i aguacates a l’ajuntament perqué tots no venim d’alta alcurnia com tu i NO tenim tanta Terra per diversificar.

  4. La gestio de l’aigua continuem en els talls permanents de carrers i places de gom a gom (inclus podies parlar en la CHJ on treballes a vore si t’aclarisen com gestionarla de manera coherent i raonada com les persones normalitzades).

  5. Si vols transparencia pots obrir fins la porta del váter de l’ajuntament, no soles la d’alcaldia, a vore si el Poble trau algo en clar perqué entre «no ho ses» i la culpa es Dels demes han Passat quatre anys i en possitiu no hem tret res, salvant els teus circos als plens municipals.

  6. I en tema de diners a l’ajuntament jo de vosaltres presentaría la solicitud a la lista forbes com a tío Gilito per a que me inclogueren en ella, pero fixat que lo curios es que hages aplegat als 50 i ara t’hages destapat en este talento monetari…i laboral.

 2. Soles podies demanar 3 desichos, pero has frotat tan be la lampara, que ten donarem 6:

  1 Els horts socials se posaran en funcionamentm enseguida. Els cedirem als de alta alcurnia y aixina els explotaran ya. Y ademes, els proporcionarem ma de obra barata.

  2 Ya estem parlant en varies productores de cine valencianes pa que graben en els jardins de Quartell la próxima pelicula de Tarzán, «Tarzán el ecologista».

  3 Lo de la diversificació de cultius, tamé teu anem a solucionar. Anem a expropiar totes les terres que no cultiven taronches. Que vol dir aixo de experimentar en nous cultius?

  4 Els talls de aigua. Fet. Com tu demanes, anem a normalizar a les persones: quan tallem laigua, tallarem tamé a les persones, aixina no patiran les molesties de estar un ratet sense aigua (persones en modo pause). Tots quietos paraos.

  5 La porta del vater del achuntament, serà a partir del mes de que ve, trasparent. Es una bona idea, gracies, aixina els veins que estan esperant a que els atenguen, podran distraures mirant lo que pasa alli dins.

  6 Fet. En la proxima edicio de la llista forbes, apareixerem. Mos ha costat molt que mos vullgueren colocar, pues no volen persones de mes de 50 anys. Entrem per els pels…

  Atentament: la teua Hada que tant te vol

 3. Amunt Tarzán, la mona Chita i Jane Porter, segurament molt aviat arribaran a Quartell aprofitant algun vol d’Avialsa.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí