EL CEIP SANT VICENT FERRER DE FAURA POSA EN MARXA DIVERSES ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA PREVENCIÓ DEL CÀNCER

0
349

El centre continua conscienciant sobre la malaltia després que l’Ajuntament organitzara la campanya comerç solidari de Faura

Continuant amb la campanya del comerç local organitzada per l’Ajuntament de Faura amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer, el CEIP Sant Vicent Ferrer, en col•laboració amb el Govern local, ha volgut participar en la visibilització i prevenció d’aquesta malaltia posant en marxa diverses activitats per a l’alumnat tant d’Infantil com de Primària, aprofitant, a més, que el dia 31 de maig va celebrar-se el Dia Mundial Sense Tabac.

D’aquesta manera, des de les Regidories d’Educació i Esports s’ha treballat conjuntament amb el centre per conscienciar l’alumnat dels perjudicis del consum del tabac. Un tema que ha centrat una de les iniciatives dirigides a l’alumnat de sisé de Primària, que ha gravat un vídeo explicant els efectes nocius i letals que comporta aquesta substància. L’audiovisual serà difós tant a la web del centre com a les xarxes socials de l’Ajuntament.

D’altra banda, l’alumnat de sisé també ha organitzat diferents activitats d’atletisme al camp de futbol municipal que s’han dut a terme dilluns, 7 de juny. A més, el dia 8 s’ha jugat un campionat de pilota valenciana. Com a cloenda de tota aquesta programació dedicada al càncer, el 9 de juny tot el centre ha participat en una carrera a la muntanya de La Rodana, on s’ha comptat amb la col•laboració del Circuit RunCàncer – AECC Valencia. Ja que l’any passat a causa del coronavirus no es va poder celebrar aquesta carrera al poble, s’ha decidit que el CEIP Sant Vicent Ferrer participe en ella d’una manera simbòlica. Tot l’alumnat ha lluït un dorsal al•lusiu a la carrera i s’han col•locat senyals i un arc unflable a mode de meta i eixida, que ha estat ubicada a l’esplanada del Parc de La Rodana.

Per últim, a la lluita contra el càncer, l’Ajuntament ha volgut unir una altra celebració que també ha quedat suspesa enguany: el Dia de l’Arbre. Per això i aprofitant que el passat 5 de juny es va commemorar el Dia del Medi Ambient, el premi que rebrà cada escolar per la seua participació a la carrera no serà una medalla o una copa, sinó un test i unes llavors que hauran de plantar i regar. D’aquesta manera, es recorda la importància de tindre cura del medi ambient, perquè també n’és font de vida.

9 de juny de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí