L’AJUNTAMENT DE FAURA TANCA LES REIVINDICACIONS DEL MES DEDICAT A LA DONA AMB UN QUARTET FEMENÍ

0
292

Les saxofonistes d’Ellesax oferiran un concert a la Casa Gran, el pròxim 25 de març, a les 19:30 hores.

Malgrat que les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu del Dia de la Dona es concentraren entre els dies 8 i 11 del present mes, el Govern local ha volgut tancar març amb un últim acte reivindicatiu. En aquest cas, la música en clau femenina serà la protagonista amb el concert titulat “Del cinema al jazz” que oferirà Ellesax, a la Casa Gran, el pròxim dissabte, 25 de març, a les 19:30 hores. La cita forma part de la programació de Viu la Biblio, que busca promocionar l’art, la música, la dansa i la literatura per a tots els públics.

Ellesax és un quartet de saxòfons format íntegrament per dones en 2019. Aquest projecte naix amb la intenció de donar visibilitat a la figura de la dona en el món de la música i la interpretació i oferir un repertori entretingut i variat per a tots els públics.

Les integrants del grup són: Aroa López (saxòfon soprano), Paula Cebrián (saxòfon alt), Imma Martínez (saxo tenor) i Nuria Sánchez (saxòfon baríton).

Entre els concerts més importants que ha oferit Ellesax destaquen l’entrega de Premis de L’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP); el concert al Palau de la Generalitat de València dins del projecte «Les nostres compositores»; al Cicle “Los lunes, concierto”, de la ciutat de Castelló; al Malfest (festival d’arts escèniques), de Ludient al 2021; als premis Dona Atenea 2022, en Torrent; al festival de Jazz d’Elx de 2022 amb el seu homenatge a Pedro Iturralde i a l’acte “Música en Femení”, organitzat per la FSMCV al març de 2023, entre altres.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí