El ple de Faura demana al Govern Espanyol que investigue les causes reals de la pujada de la llum

0
626

Comunicat Junts per Faura

Una moció de Junts per Faura ha fet que l’Ajuntament de Faura haja instat el govern espanyol a prendre diverses mesures per fer front a la forta pujada del preu de la llum. Entre altres qüestions la moció de la coalició d’esquerres insta al govern espanyol de Pedro Sánchez a prendre les mesures adients per reduir l’impacte de l’increment dels costos de l’energia eléctrica derivats del nou sistema de tarificació. D’igual manera l’Ajuntament, a partir de la proposta de Junts per Faura, ha demanat al govern que modifique la regulació per facilitar el repartiment d’energia eléctrica entre consumidors compartits i millorar la compensació económica, actualment molt baixa.

Aquestes mesures, entre moltes altres, s’han aprovat per la unanimitat del Ple. En paraules del portaveu de Junts per Faura, Domènec Garcia ‘estem pagant la llum més cara en dos décades, amb preus d’escàndol i pujades rècord cada pocs dies. Es inconcebible que el govern espanyol permeta una desregulació tan gran del mercat en un element tan bàsic per a la subsistència de les families’.

També s’ha aprovat un altra moció de la coalició valencianista de condemna a les recents agressions motivades per la lgtbfòbia, que fins i tot fa poc han donat com a consecuencia una persona morta a l’estat espanyol i que, desgraciadament, no s’aturen. Fonts de Junts per Faura han afirmat ‘estem collint els fruïts de la banalització de diverses violències que fa l’extrema dreta des dels parlaments i des dels platons televisius. Les forces democràtiques hem d’aturar aquesta perillosa deriva’.

Per últim des de Junts per Faura en el torn de paraula han preguntat a l’Alcalde per la recent nova ubicació de l’oficina municipal de Correus, situada en una instal.lació municipal. El portaveu de la coalició Domènec Garcia ha preguntat al govern local les condicions de la cessió de l’esmentat espai de la plaça del mercat.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí