El cel beneeix al capellà Joaquín Sarrión en el seu inici del Ministeri Pastoral en les parròquies de les Valls

0
1057

En la parròquia dels Sants Joans de Faura, diumenge passat, dia 22 d’octubre, a les 19 hores, amb un cel encapotat, el capellà Joaquín Sarrión García ha pres possessió del seu Inici del Ministeri Pastoral de les parròquies de les Valls: Ntra. Senyora dels Àngels de Benavites, San Miguel de Quart de les Valls, Santa Anna de Quartell, Sant Gil Abad de Benifairó de les Valls i els Sants Joans de Faura.

Amb l’església plena al complet de feligresos dels cinc pobles de les Valls, més els arribats de totes les parròquies on Joaquín Sarrión ha passat, va fer que relluïra l’emoció en el seu rostre. Com ha comentat en la seua xicoteta entrevista «emoció per un nomenament de tanta envergadura». Com a màxims responsables polítics de les Valls, van assistir: Consol Duran, alcaldessa de Faura; Cristina Marqués, alcaldessa de Quartell i Toni Sanfrancisco, alcalde de Benifairó de les Valls.

Les seues primeres paraules van ser per a agrair a tots l’acolliment rebut, va començar pels Consells Pastorals; quan va arribar a les autoritats, com a anècdota, va iniciar l’explosió d’una traca, en finalitzar va comentar -serà una indirecta… Sempre amb el seu somriure en la boca, va continuar avisant que ve amb projectes de futur i conéixer a tots amb el temps.

En finalitzar la celebració, estava previst un picoteg en la plaça Major, organitzat pels Consells Pastorals de les cinc parròquies, però una fina pluja va impedir que es realitzara en la plaça i es va improvisar en el Rte. El Celler. La fina pluja seria la benedicció a Joaquín Sarrión des del cel?

A continuació poden veure un vídeo amb un resum ampli de la cerimònia, així com escoltar a feligresos, autoritats locals i a Joaquín Sarrión.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí