El CF Faura, a ritme de tango argentí, estrenarà nou projecte per a la pròxima temporada

0
464

En l’última jornada jugada el passat cap de setmana no han hagut novetats que hagen fet canviar la diferència de punts entre el tercer i el quart de la classificació i tot segueix igual, però amb una jornada menys per a jugar. Ara només queden dos partits i està arribant el moment crucial per al Quart que s’enfronta al Jupiter. El Faura i l’Almenara, a finalitzar la temporada tan bé com siga possible i la pròxima jornada es veuran en el Municipal de Faura, derbi bonic.

Destacar la golejada que li ha infringit el Benifairó a l’Almenara B, 6-0. Un set en blanc.

Els juvenils del Faura van obtindre una important victòria a Alboraia, la qual cosa fa que encara existisquen possibilitats d’escapar dels llocs de descens.

Però el més interessant de la tertúlia de hui, a més de Dani Tebar, ha sigut la visita de Juanlu Gascó, acompanyat per Adrián Negri, de nacionalitat argentina, futur secretari tècnic del Faura que, amb Juanlu, iniciaran una reestructuració integral del club, des de l’escola fins al primer equip. Projecte molt ambiciós el que pretenen, però no exempt de dificultats. Millor escolten tots els comentaris del nou projecte.

Enllaç als partits de la pròxima jornada i classificacions

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí