El Camp de Morvedre llueix el seu verd amb la XXVI Trobada a Benifairó de les Valls

0
620

Diumenge passat, dia 7 de maig de 2023, en la localitat de Benifairó de les Valls, va tindre lloc la XXVI Trobada de la llengua valenciana del Camp de Morvedre. Encapçalant la comitiva, autoritats assistents, portaven una gran pancarta amb el lema d’enguany «Recuperem el Verd». Destacar que van assistir pràcticament tots els centres educatius de la comarca, pocs es van quedar a casa, amb una important presència d’alumnes i professors.

Cada centre escolar va tindre el seu estand, on realitzaven diferents tallers manuals per a tots els assistents. Dir que també van participar l’Escola de Dansa de Faura, l’Associació de Memòria Històrica «El Molí» de Quart de les Valls, l’Associació de Lluita contra el Càncer de Benifairó de les Valls, grup de Batukada de Quart de les Valls, Acció Ecologista Agró i alteró més.

I, com no podia faltar, una caldera per a dues-centes racions. En finalitzar el dinar, música en directe per a ballar amb l’actuació dels grups, Estrellats i Canta Canalla. Dissabte que ve, 19’30 hores, segueixen els actes amb el FESTCAMP, en el mateix Pla de l’Era de Benifairó de les Valls, actuacions de diversos grups.

A continuació poden veure un vídeo del dia de la Trobada.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí