El CF Faura li dedica la victòria a Andrés Antolí. L’Almenara en bona ratxa i el Quart està congelat

0
873

Aquesta última jornada ha estat marcada per la defunció d’Andrés Antolí, aficionat i pare de Adrian Antolí, capità del CF Faura. L’equip li va voler dedicar la victòria, el partit no va ser bo però, al final, va poder ser realitat enfront del Rafelbunyol.

Pel que respecta a l’Almenara i el Quart, van tindre sort diferent. L’Almenara segueix la seua bona ratxa aconseguint la victòria a Borriana. Per contra el Quart, encara que visitava al segon classificat el Nules, segueix la seua mala dinàmica en resultats i no va aprofitar la derrota de l’Albuixec per a acostar-se a la tercera plaça, eixint derrotat de Nules.

L’Almenara B, després de moltes jornades, torna a aconseguir una victòria en La Corona. I, el Benifairó, prop d’aconseguir una victòria amb dos gols d’avantatge i un penal malgastat al descans, se li va escapar la victòria amb un empat final.

Els juvenils del CF Faura, no tenen cap partit tranquil però, al final, la victòria va caure de la part dels de Faura enfront del Tavernes Blanques.

Les xiques del Quart van tornar a patir una dura derrota en el Municipal de Benifairó.

El convidat de la tertúlia ha sigut Juanlu Gascó, representant del CF Faura i entrenador dels juvenils.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí