El CF Faura no fa equip amateur per falta de jugadors i l’Atlètic Quart té overbooking per a jugar en primera

0
584

Ràdio Vall de Segó inicia les tertúlies esportives en referència als equips de futbol de Faura i Quart de les Valls.

La pròxima temporada està a prop i els equips amb els motors calents per a poder formar una nova plantilla i competir, en les seues respectives lligues, arranjament a les seues possibilitats i previsions.

El termini d’inscripció d’equips en la Federació per a la segona regional, finalitza el 15 d’agost, segons comentaris del seu president Adrián Galindo, el CF Faura no podrà fer equip d’amateur per falta de jugadors. De fet, en la pàgina de Faceboock del club, s’ha publicat a tots els equips inscrits i l’amateur no apareix. El nom de Faura, un tradicional dins de la lliga regional, deixarà de veure’s la seua samarreta, publicitat del nostre poble que desapareixerà a les comarques de la nostra comunitat.

No fa molts anys es va vendre a l’afició que es volia fer un equip per a jugar en preferent i, ara, estem sense equip. A açó, afegir que també es va estar un any sense juvenils i això ha suposat que, en aquesta última campanya, els juvenils del CF Faura, han guanyat la lliga i, per una mala gestió, ningú sap de qui, però entre tots la van matar, els juvenils han sigut castigats per la Federació a no pujar de categoria. El president del CF Faura, Adrián Galindo ha sigut i, contínua estant convidat a la tertúlia esportiva, no solament per a comptar els motius de no haver-hi equip de amater, també dels èxits de l’escola, com que l’equip Aleví B han sigut campions de lliga, l’equip femení i moltes coses més que es poden comptar.

Aquesta situació entristeix, encara més, després que Gaspar Zarzoso, president del Quart, en la tertúlia esportiva, comente que té overbooking de jugadors per a jugar en primera, no en segona, que és més fàcil trobar jugadors. Quan una persona decideix participar en un projecte ha d’estar per a la carn tendra i la dura també.

Pel que fa l’Atlètic Quart, encara que el seu president haja comentat en la tertúlia que tot el comentat durant l’estiu han sigut rumors, la realitat és que la post lliga ha sigut molt calenta dins del club. Existien molts fronts de foc que apagar: l’entrenador Beri, si seguia o no; jugadors importants que s’anaven, que si no hi havia equip femení;… però, la veritat és que, hui dia, no és que el foc està apagat, és que té brots molt verds i, com hem dit anteriorment, overbooking de jugadors en l’equip masculí i el femení.

No ens ha confirmat cap fitxatge pel motiu que l’entrenador ha de triar entre totes les possibilitats, però si s’han apreciat alguns detalls en les seues paraules.

També ha donat algun detall del camp, que en no molt de temps, passarà a ser de gespa artificial, important notícia.

A continuació poden escoltar la tertúlia i els comentaris de Gaspar Zarzoso, president del Quart

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí