El club de pilota Quart de les Valls campió del trofeu El Corte Inglés i Mario Molero nou entrenador del CF Faura

0
1047
  • El club de pilota Quart de les Valls, guanya el seu sisé trofeu El Corte Inglés en la modalitat de galotxa
  • Mario Molero Diaz, ex-entrenador del Rafelbunyol, agafa la batuta per a la pròxima temporada de l’equip de Faura

Dissabte passat, dia 17 de juliol, al carrer del poble de Faura, es va jugar la final entre els equips del Monserrat i el Quart de les Valls, aconseguint l’equip de les Valls una contundent victòria per 35-70.

I el diumenge, dia 18 de juliol, també al carrer de pilota de Faura, es va jugar una altra final, en aquesta ocasió de màxima rivalitat, de quarta categoria, entre els equips de Quart de les Valls i el Faura, equip propietari del carrer. En una partida molt disputada, qualsevol dels dos haurien poguts guanyar, al final es va decantar a favor dels de Quart per 65-70.

Millor escolten la tertúlia, on Joan Castillejo i Jesús Bervis, president i jugador del Quart, ens detallen tots els detalls de la final.

Mario Molero

La tertúlia de hui estava dedicada al club de pilota de Quart però, davant les novetats en l’equip de futbol del Faura, el fitxatge d’Iván Bueso com a entrenador dels juvenils, la confirmació que no hi haurà equip femení en competició i, a l’inici de la tertúlia rumors de qui seria el nou entrenador de l’equip amateur, en finalitzar ja era oficial. Mario Molero Diaz, entrenador del Rafelbunyol en la campanya anterior, agafa la batuta per a la pròxima temporada de l’equip de Faura. Hui, dia 19 de juliol, ha tingut la seua presa de contacte amb els jugadors. Des de la tertúlia El Corner, li desitgem molts èxits amb el seu nou equip.

TERTULIA

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí