El Club Pilota Faura lluitarà per revalidar el títol El Corte Inglés – L’Atlètic Quart segueix de primera

0
482

Última jornada per al nostre futbol on els tres clubs de la Vall de Segó, CF Faura, Almenara Atlètic i Atlètic Quart, han celebrat els seus partits d’haver aconseguit els objectius marcats en l’inici de temporada.

El campionat d’El Corte Inglés de pilota 2021, ha arribat als seus semifinals on el Club pilota Faura va guanyar en la partida d’anada, al carrer de Faura, al Monserrat per 70-65. Davant aquest marcador tan atapeït s’esperava una partida complicada per als de Faura en Monserrat però, amb una partida molt seriosa, prompte van agafar avantatge els visitants, arribant al final de la partida amb una nova victòria de Faura per 50-70. Amb la qual cosa, lluitaran per revalidar el títol aconseguit l’any passat.

L’altra semifinal la juguen el Club pilota Quart i el Beniparrell. En la partida d’anada, el Quart va perdre al seu carrer València per un ajustat 60-70. La partida de tornada s’havia de jugar dissabte passat a Beniparrell, amb la il·lusió dels de Quart de donar-li la volta al marcador. Una forta tempesta sobre Beniparrell, va fer el carrer impossible per a la pràctica de la pilota, la qual cosa va ocasionar que s’ajornara la partida. S’està a l’espera de designar una nova data.

Durant el vídeo de la tertúlia poden escoltar els convidats especials: Adrián Galindo, president del CF Faura i Juanlu Gascó, entrenador del CF Faura. També poden escoltar a Manel Segarra, jugador de l’Atlètic Quart i a Juanba Camarelles, president del Club pilota de Faura amb crònica de la partida.

TERTÚLIA

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí