Rafa Sánchez veí de Faura creador de Trencallums

0
708

Rafa Sánchez va iniciar la seua vida laboral sent adolescent en una llibreria de València capital. En ella va descobrir molts mons i va seguir pel disseny gràfic fins que va vindre la forta crisi a Espanya. Això va fer que Rafa es replantejara un nou camí i es va posar a investigar com gaudir d’una bona ombra sense perdre l’encant dels xicotets llamps de sol, així com de la bona fresca que produeix unes fulles en el seu arbre. Amb les seues creacions, Rafa ha aconseguit dos premis innova, un a Brussel·les i l’altre a Barcelona.

Ací va ser on va nàixer Trencallums. Trencallums aconsegueix millorar l’eficiència energètica al recionalitzar l’aprofitament dels elements naturals: sol, aire i llum, optimitzant el control solar, la ventilació de l’aire i la gradació de la llum natural. L’ús de materials i tècniques tradicionals, d’altra banda, posa en valor el respecte a l’entorn i al suport de destí, la façana dels edificis.

Lleugers i senzills, amb un disseny que estableix un diàleg entre la tradició i la contemporaneïtat, els models TRENCALLUMS practicables generen un interior il·luminat, ben ventilat i permeten mantindre interconnectats l’interior i l’exterior. Ofereixen així, al mateix temps, sostenibilitat i benestar: expandeixen l’espai habitable de manera econòmica i bioclimàtica, responent a les emergències ecològiques del nostre temps.

Trencallums – Contacte: 629 758 999

A continuació poden escoltar a Rafa Sánchez, així com veure alguns dels treballs de TRENCALLUMS

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí