El CPV Faura no aguanta la pilota del Kiwa-Quart i perd per 70-20 la final del trofeu de galotxa El Corte Inglés. El Kiwa Quart revalida el títol de campió i iguala a quatre victòries amb el mític equip de Benavites

0
808
L’equip de Kiwa-Quart ha revalidat el títol de Campió Autonòmic de galotxa, el quart en la, seua història (2014, 2016, 2017, 2018), en guanyar en la canxa de Beniparrell davant el CPV Faura per 70-20.
El resultat reflexa la superioritat dels guanyadors, José Salvador, Alex, el Xato i el feridor Bervis, que han dominat amb molta solvència als de Faura, Martí I, Llopis, Sergio i el feridor Miguel Àngel. Estos han lluitat sempre i potser mereixien un millor resultat; però des del principi s’han vist superats ja que els campions han fet un parcial de 30-0, que posava sobre el tapet el que podia passar.
El feridor de Quart ha dut a terme l’estratègia de carregar el joc sobre Llopis i este jugador ha acusat el desgast físic, fins al punt que tant Sergio com Martí I han tingut que canviar amb Llopis la demarcació. Això pareixia que podia donar resultat, però només ha sigut de forma lleugera, ja que els de Faura han fet només quatre jocs, però sense posar en perill mai el marcador favorable per als Quart, que han tancat la final, 70-20, sempre animats pels seus seguidors, que a la fi han celebrat amb els jugadors la victòria que duia a les seues vitrines el quart títol de galotxa, rebut enmig d’aplaudiments per les autoritats dels dos finalistes, Ajuntament de Beniparrell, President de la Federació i executius d’El Corte Inglés.
Per a seguir llegint, ací
Paco Durà/pilotaviu.com

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí