El Faura destitueix el seu entrenador Manolo Sales

0
450

Ahir dilluns, dia 7 de març, Manolo Sales ha deixat de ser entrenador del CF Faura, ha sigut destituït pel club. Els resultats i algunes decisions tècniques, pot ser que haja sigut el desencadenant final perquè la junta directiva haja pres tal decisió.

Ja sabem com és el futbol, sempre bons resultats. L’equip ha fet bon futbol, fins i tot atractiu per a l’espectador i marcant molts gols. El problema, que rebem molts gols més i decisions, que alguns jugadors i aficionats, no comparteixen. S’ha generat molta pressió i s’ha pres la decisió.

Pel que fa al partit que van jugar enfront del la Vilavella en el Municipal de Faura, als 28 minuts, bé per errors propis o per circumstàncies del joc, perdien 0-3 gols. Res més iniciar-se la segona part, marquen el 1-3, continuen estrenyent fins a aconseguir l’empat a tres. A partir d’aqueix moment, qualsevol dels dos equips van poder marcar, però ja no es va moure el marcador.

El Quart va jugar el seu partit el divendres a Xérica, aconseguint un valuosíssim resultat per 1-2 gols, la qual fa que se situe en un lloc còmode en la classificació, però sense relaxar-se. L’Almenara, en un mal partit, va tornar a patir una dura derrota en La Corona per 0-3 gols, la qual cosa ens està dient que la salvació s’està perdent en l’horitzó.

Els juvenils del Faura van aconseguir tres punts d’or a domicili de l’Oropesa, vencent per 2-4 gols. El que fa que està més prop d’aconseguir l’objectiu marcat.

Les dones, el mateix del Faura com les de Quart, no van jugar el seu partit corresponent ja que els seus rivals s’han retirat de la competició.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí